AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Kalecik Ortaokulu

Kalecik Ortaokulu

Adres
KALECİK KÖYÜ KALECİK KÜME EVLERİ KALECIK ILK OKULU BLOK NO 101 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Eğitim ve Öğretim Süreci İçinde; “Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren, Kendisine, Ailesine ve Ülkesine Karşı Sorumluklarını Yerine Getiren, Haklarını Koruyan ve Başkalarının Haklarına Saygı Gösteren, Fikri, Vicdanı ve İrfanı Hür, Sevgi-Saygı ve Hoşgörülü bireylerin yetişmesi için; Demokratik Yönetim Anlayışı İçinde, Kendine Güven Duyan, Teknoloji Araçlarını En Verimli Şekilde Kullanan, Değişim ve Gelişime Açık, Yerel, Ulusal ve Uluslararası Başarılara İmza Atan Örnek Bir Kurum Olabilmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarını Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, Sağlam karakterli, dürüst, Kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, İnsani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, Ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, Araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Biz GELECEK NESİLLERİN en iyi şekilde yetişmesi için varız.
Soba
Ulaşım
Köyümüzden her gün sabah ilçemize minibüsler gidip gelmektedir.Ulaşım rahat güvenlidir.
Okulumuza öğretmen servisi bulunmaktadır
Yerleşim Yeri
100 haneli olan köyümüzün şebeke suyu ve alt yapı hizmetleri tamamlanmıştır. Köy halkının geçim kaynağı hayvancılıktır.
İl merkeze uzaklık 131km, ilçe merkeze uzaklık 34 km´dir.